Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La pasta

6,95 € 

La pasta

Benedetto Giacobbe és doctor en Física subnuclear per la Universitat de Bolonya, i actualment investigador de l’Istituto Nazionale di Fisica Nucleare (INFN) d’Itàlia. La seva passió per la cuina té l’origen en l’antiga tradició familiar, que ha passat de generació en generació: la seva besàvia, cuinera al Castello di Guarene —on residien els comtes de Guarene—, va fer d’aquesta professió un llegat de família, que va arribar a Benedetto, a través de l’àvia i la mare. Com a bon italià, és un enamorat de la pasta; al llibre ens explica els secrets d’una bona preparació i el que no s’ha de fer mai, 10 receptes senzilles, l’elaboració de les salses, i els tipus de pasta més adequats per a cada recepta. Uns plats que faran les delícies dels petits però que també, sens dubte, ens agradaran a tots.

ISBN: 978-84-92607-35-8
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn