Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Aquest apartat recull tots aquells llibres de cuina que hem editat fora de col·lecció. Una secció variada que va des de la cuina històrica a les receptes d'artistes, o com cuinar amb cava i aviat...

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El cava a la cuina

29,80 € 

El cava a la cuina aplega una cinquantena de receptes que tenen en comú la utilització del cava com a element primordial.
Al nostre país, productor per excel·lència de cava, l'hem sabut aplicar i fer servir a la cuina. I és per aquest motiu que us presentem aquest recull de receptes on el cava és l'ingredient imprescindible que millora el sabor de cada plat. Hi ha cava dolç, semisec, sec i brut. A totes les receptes proposades es fa servir el cava sec, ja que és el que millor convé per al bon resultat final.

Glòria Baliu, reconeguda autora de llibres i receptaris de cuina, experta en cursos i conferències de gastronomia, és la responsable de les receptes i textos.
Lluïsa Jover, il·lustradora i artista, és autora de les il·lustracions del llibre. Ha treballat en molts projectes editorials: llibre infantil, llibre de cuina, il·lustracions a la premsa diaria, etc. Com a artista plàstica, ha presentat la seva obra en exposicions arreu de Catalunya.

Aquest llibre ha obtingut el premi Best Book on Cooking with Wine in the World 2007, dels Gourmand World Cookbook Awards.

ISBN: 978-84-935377-8-4
80 pàgs. 19 x 19 cm Tapa dura

<< retorn