Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

És estrany?

17,50 € 

És estrany? Un llibre de rars i per a rars. La marieta i la girafa són dues amigues que susciten els xiuxiuejos de tots els habitants del bosc. Pensen que són estranyes, que són molt diferents, massa diferents per ser tan amigues. Les enraonies es disparen al seu pas: que si una és molt alta i l’altra és minúscula, que a una li agrada ballar i a l’altra jugar a fet i amagar... però ambdues comparteixen un tret comú: les antenes. És estrany, oi?
Un àlbum adreçat a primers lectors que ajuda a créixer sense prejudicis ni convencionalismes. Una eina bàsica per als qui aspiren a trencar estereotips.

Núria Colom va néixer a Barcelona, però des de fa anys viu en un poble als peus de la muntanya de Montserrat. És bibliotecària i per això té la sort d’estar sempre envoltada de llibres i d’il·lustracions. Tot i que ja ha publicat altres contes infantils, el cas de l’És estrany? és especial perquè n’és l’autora tant del text com de les il·lustracions.

ISBN: 978-84-92607-98-3
36 pàgs. 18 x 18 cm Tapa dura

<< retorn