Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Punxaguda

17,50 € 

Punxaguda, un eriçó molt petit de pues retortes i despentinades, es converteix sense voler en l’heroi de la seva comunitat, en l’explorador que sempre va somiar ser i que va emprendre un viatge inesperat portant com a única companyia la por al desconegut. El seu poble, dividit en dos per culpa d’una mordaç serp, necessita recuperar el pas a les terres frondoses per alimentar-se com cal. Punxaguda és l’elegit per a aquesta dura i complicada missió plena d’animals perillosos, com la serp, el mussol, el gos o el gat. Un àlbum sobre petits intrèpids.

Joan Pons va néixer a Ferreries (Menorca) l’any 1960. Des de petit ha sentit fascinació pels animals –humans inclosos– i per la naturalesa feréstega de l’illa. Ha publicat els llibres de relats No cregui el que diuen de mi (Premi Francesc d’Albranca) i Homes sols (Premi Fundació Enciclopèdia Catalana) i les novel·les Nàufrags (Premi Joan Ramis i Ramis), Remant cap al sol (Premi Joaquim Ruyra), El laberint de les girafes, Barba-rossa, La casa de gel (Premi Ciutat d’Alzira) i Gossos de pluja (Premi Pollença de Narrativa).
Tónia Coll va néixer a Ferreries (Menorca) l’any 1965. Amb els seus pares i la seva extensa família passava els estius en coves, en bouers o davall el paraigua de bolets situats o que havien crescut a la vora de la mar. Va estudiar Belles Arts i, després de doctorar-se, va incorporar-se com a professora titular a la Universitat de Barcelona. Ha publicat el llibre d’assaig Miquel Barceló. Insularitat i creació.

ISBN 978-84-92607-94-5
48 pàgs. 19 x 19 cm Tapa dura

<< retorn