Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El lluç

6,95 € 

El lluç
Aquest és un dels peixos tradicionalment més usats en la cuina. Forma part del grup de peixos magres o blancs amb un alt contingut en aigua, proteïnes i àcid fòlic, baix en greix i una bona font de minerals com ara calci, fòsfor, magnesi, sodi, iode i potassi, a més de vitamina A, B1, B2 i B6, entre altres importants valors nutricionals. El lluç és un producte que es prepara amb molta facilitat i que es pot cuinar de moltes maneres diferents: al vapor, fregit, guisat, arrebossat i al forn.

Margarita Sales Csonka és doctora en Farmàcia, especialista en anàlisis clíniques. Ha tingut una àmplia experiència com a mare i cuinera de família nombrosa. És autora del llibre Cocina rápida, sana y barata.

ISBN: 978-84-941791-2-9
28 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn