Llibres il·lustrats

Cabeza Borrada. Sd·edicions inicia una nueva colección de libros ilustrados con la que pretende dar a conocer nuevos autores y proyectos. Los títulos de Cabeza Borrada se dirigen no sólo al público infantil, sino también y preferentemente a los adultos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

El nen perfecte

17,50 € 

El nen perfecte és la història de Daniel, un nen perfecte als ulls de tots: responsable, obedient, ordenat... Però a la vida de Daniel, com a la realitat, res no és el que sembla i tothom amaga secrets que es descobreixen quan cau la nit.

Un text senzill i bonic de Bernat Cormand i Àlex González acompanyat de la subtilesa gràfica del dibuix de Bernat Cormand fan d’El nen perfecte un llibre coeducatiu, de gran valor per a l’educació en igualtat, gènere o relació.

Edició en català de l'àlbum El niño perfecto publicat el 2012 dins la mateixa col·lecció. Nou format amb enquadernació en cartoné i tall vist.

Bernat Cormand és un il·lustrador nascut a Barcelona el 1973. Llicenciat en filologia catalana, ben aviat va començar a formar-se en el terreny de l’art amb estudis de l’àrea d’escultura a l’Escola Arc, dibuix al Cercle Artístic de Sant Lluc i il·lustració a l’Escola de la Dona. Després de Set al cel i El dibuxant d'óssos, els seus primers títols editats per Sd·edicions, ha publicat altres treballs en editorials com Cruïlla, Edicions 62, Teide o La Magrana.


ISBN: 978-84-941791-4-3

24 pàgs. 20 x 15 cm Tapa dura

Premsa / Prensa >>

<< retorn