Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

L

17,50 € 

L’ombra matemàtica ens parla de la por al desconegut o al que creiem no comprendre bé. Una alumna amb dificultat per a les matemàtiques ens mostra com la por sovint provoca un bloqueig emocional i mental en les persones que les fa presoneres d’aquest estat i les priva de la seva alegria i capacitat d’estimar. Però el mateix que ens genera tot aquest malestar pot convertir-se en el nostre millor amic si som capaços de respirar, confiar i acceptar amb goig el que som sense jutjar. A partir d’aquest acte d’amor, tot és joc i bon humor.

Elisenda Rué Gòrriz va néixer a Barcelona el 1972 en un entorn familiar molt proper al fet artístic. Ben aviat inicia un recorregut interdisciplinar on conviuen els estudis musicals de piano i solfeig amb les Belles Arts i la interpretació teatral. Ha treballat com a professora de música i de dibuix, en l’àmbit de la pintura i la il·lustració, i en l’espai escènic com a actriu i pallassa. Actualment, imparteix la docència dels processos i projectes de creació a la Facultat de Belles Arts de Barcelona i col·labora amb diverses companyies que inclouen el teatre de text, el teatre de l’objecte i el clown amb la voluntat de fusionar llenguatges en un mateix fet creatiu.

ISBN 978-84-941791-3-6
32 pàgs. 19 x 19 Tapa dura

Premsa / Prensa >>

<< retorn