Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

L

17,50 € 

L’ombra matemàtica ens parla de la por al desconegut o al que creiem no comprendre bé. Una alumna amb dificultat per a les matemàtiques ens mostra com la por sovint provoca un bloqueig emocional i mental en les persones que les fa presoneres d’aquest estat i les priva de la seva alegria i capacitat d’estimar. Però el mateix que ens genera tot aquest malestar pot convertir-se en el nostre millor amic si som capaços de respirar, confiar i acceptar amb goig el que som sense jutjar. A partir d’aquest acte d’amor, tot és joc i bon humor.

Elisenda Rué Gòrriz va néixer a Barcelona el 1972 en un entorn familiar molt proper al fet artístic. Ben aviat inicia un recorregut interdisciplinar on conviuen els estudis musicals de piano i solfeig amb les Belles Arts i la interpretació teatral. Ha treballat com a professora de música i de dibuix, en l’àmbit de la pintura i la il·lustració, i en l’espai escènic com a actriu i pallassa. Actualment, imparteix la docència dels processos i projectes de creació a la Facultat de Belles Arts de Barcelona i col·labora amb diverses companyies que inclouen el teatre de text, el teatre de l’objecte i el clown amb la voluntat de fusionar llenguatges en un mateix fet creatiu.

ISBN 978-84-941791-3-6
32 pàgs. 19 x 19 Tapa dura

Premsa / Prensa >>

<< retorn