Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

En Bunyol, en Bitxo i en Bartomeu

19,50 € 

En Bunyol, en Bitxo i en Bartomeu
En Bunyol és un drac sense potes. En Bartomeu és un ós que sempre té fred i porta bufanda. En Bitxo és una guineu que no recorda que és una guineu i no té personalitat. Les tres bestioles han perdut alguna cosa mentre dormien. Es troben, es fan amigues i, juntes, comencen a buscar allò que han perdut... i que seguiran buscant en pròxims llibres.

Carles Pujalte és l'autor del text. Va néixer al planeta Terra, encara que el seu cap camina per la Lluna i la seva imaginació viatja pels estels. És enginyer, escriptor i encara un nen que creu en la bellesa de l'amistat, en els petits descobriments del camí.
Bernat Rocabert, l'autor de les imatges, és un artista nascut i fet a Barcelona, passant per Eina i per anys de pintures i mirades. Es meravella amb els més petits i, amb els tres amics del conte, ha vist com un somni, quasi una utopia, s'ha fet realitat.

ISBN: 978-84-92607-02-0
32 pàgs. 21 x 29,7 cm Tapa dura

<< retorn