Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Animalari

24,00 € 

Animalari és un llibre interdisciplinari. Uneix poesia, il·lustració, música (CD i partitures) i recitació.
"Sóc un llibre d'animals
que són tots molt especials.
Tinc poemes i cançons
per als nens prims i rodons."

Glòria Falcón és il·lustradora, dissenyadora gràfica i "aprenent" de poeta... com acostuma a definir-se. Ha il·lustrat llibres infantils i de cuina, ha creat àlbums de mandales i és autora d'El globus de la Violeta, també publicat per Sd·edicions. Animalari és el seu primer poemari per a nens i un somni fet realitat ja que ha aconseguit ajuntar dues passions, la il·lustració amb la poesia infantil.
Mercedes Delclós és llicenciada en anglès, professora de cant, compositora i amant de la creació i recitació poètiques. Treballa en projectes de composició de música infantil en col·laboració amb mestres i poetes. Ha elaborat dos projectes de composició vocal per al Teatre Nacional de Catalunya i ha enregistrat Babo Lemiló i Musdeveus, amb creacions vocals pròpies.

ISBN: 978-84-92607-21-1
48 pàgs. 19 x 19 cm Tapa dura Llibre amb CD

<< retorn