Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

L

6,95 € 

L'oli d'oliva
Conserva el sabor, l’aroma, les vitamines i totes les propietats del fruit del qual prové. L'oli d'oliva és, a més, l’únic oli vegetal que podem consumir directament verge i cru. Indiscutible font de salut, com a aliment és indispensable per a l’organisme perquè aporta energia per a les activitats físiques i intel·lectuals. En cosmètica, els productes a base d’oli d’oliva permeten aprofitar-ne els efectes emol·lients, nutritius i antioxidants.

Quim Casellas
Cuiner de l’hotel Casamar de Llafranc, Casellas pertany a la jove i entusiasta generació de cuiners que saben aportar un toc màgic a la seva feina.

ISBN: 978-84-943073-2-4
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn