Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Els calçots I

6,95 € 

Els calçots I
Sens dubte, la primera recepta d'aquest llibre ha de ser la tradicional "calçotada". La resta són receptes de creació pròpia o bé d'amics que, en alguns casos, serveixen per aprofitar els calçots que hagin quedat de la calçotada. Un aspecte que sorprèn gratament és el punt de fumat que donen els calçots sobrants a la vichyssoise de calçots i a les croquetes.

Roser Romero és professora de tecnologia dels aliments a la UPC i responsable d’anàlisi sensorial de la Fundació Miquel Agustí.
Joan Simó és el director científic de la Fundació Miquel Agustí. Autor del primer treball científic fet sobre els calçots, la seva recerca està orientada especialment a la millora d'aquest producte. Fruit de la seva tesi doctoral, s’han obtingut dues noves varietats de calçots: Roquerola i Montferri.

ISBN: 978-84-943073-3-1
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn