Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La sobrassada

6,95 € 

La sobrassada
La bona sobrassada es fa amb les parts més magres i nobles del porc, prèviament netes de sang i tallades a trossos per anar a la màquina de capolar, avui elèctrica, on es tritura juntament amb la cansalada o xulla, com en diuen a les Illes. Aquesta massa es mescla amb sal i pebre bord. S’hi poden posar altres espècies, com el pebre bo (pebre negre), o alguna herba aromàtica, com el romaní, però no són essencials.

Antònia Bonet ha treballat com a economista al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya fins a la jubilació, moment en què se’n torna a viure a Mallorca. Juntament amb el seu fill, ha convertit una part de la possessió familiar a Andratx, Son Esteve, en un hotel d’agroturisme.

ISBN: 978-84-943073-4-8
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn