Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La taronja amarga

6,95 € 

La taronja amarga
A moltes cases de pagès hi havia un taronger que donava aquestes taronges amargues o bordes amb les quals netejaven les tripes del porc per fer-ne botifarres. Tot i que avui han perdut part de la seva finalitat, mantenen la presència i s'imposen cada mes de gener, quan se'n poden trobar a tots els mercats anglesos.

Georgina Regàs
L’any 1979 crea l'empresa artesanal Confitures Barris i obre un establiment de menjars preparats i catering a Palafrugell, Xarcuteria Barris. Ja jubilada, el 2004 inaugura el Museu de la Confitura a Torrent (Baix Empordà), des d'on continua aportant la seva experiència i coneixement al món de la gastronomia.

ISBN: 978-84-943073-5-5
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn