Cuina

Aquest apartat recull tots aquells llibres de cuina que hem editat fora de col·lecció. Una secció variada que va des de la cuina històrica a les receptes d'artistes, o com cuinar amb cava i aviat...

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

De pans per Catalunya

32,00 € 

De pans per Catalunya
Interessant recorregut reflexiu i crític sobre els millors forns i fleques de Catalunya. Ànnia Monreal repassa la tradició i ens parla d'antigues fórmules d'elaboració del pa heretades i traspassades de generació en generació per mitjà dels forners, un ofici que a poc a poc es va recuperant amb saba nova.
No és un receptari convencional, sinó un catàleg per descobrir els forners, els forns, i les tècniques tradicionals amb les quals s'ha fet el pa a Catalunya. Un interessant àlbum fotogràfic il·lustra com puja la massa, com són els pagesos que cultiven i venen el gra als forners o els diferents tipus de llenya que es fa servir als forns de pa.

Ànnia Monreal és periodista freelance. Ha treballat en ràdio, premsa i mitjans digitals fent des d'informació local fins a crònica científica i gastronòmica. Actualment col·labora a la revista Cuina i al seu web, on escriu el blog Pa, tomata i xocolata. Abans havia posat en marxa el blog Breadbites, on va fer pública la seva condició de panarra. Aquest és el seu segon llibre.

ISBN: 978-84-943073-7-9
264 pàgs. 19 x 23 cm Tapa dura

Premsa / Prensa >>

<< retorn