Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Un cor màgic

17,50 € 

Un cor màgic surt de dins d'una preciosa maleta. Aquesta forma delicada resulta ser saborosa, divertida, estimada... Es transforma en diferents objectes, situacions, i alhora ens emociona. Paraules que suggereixen i conviden els més menuts a imaginar, a observar, a somiar com la forma d'un cor pot convertir-se en "totes les coses que vulguis desitjar..."

Stel·la, mestra entusiasta, sent una estima especial per la literatura infantil i juvenil. Sempre acostuma a portar una llibreta i un bolígraf màgic per escriure.
Laura Di Francesco, il·lustradora nascuda a Roma i que viu a Estocolm, treballa des d'un àmbit sensible i innocent fent llibres per a nens, construint ponts que uneixen els records d'infantesa i la realitat adulta.

ISBN: 978-84-92607-27-3
32 pàgs. 19 x 19 cm Tapa dura

<< retorn