Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

Un cor màgic

17,50 € 

Un cor màgic surt de dins d'una preciosa maleta. Aquesta forma delicada resulta ser saborosa, divertida, estimada... Es transforma en diferents objectes, situacions, i alhora ens emociona. Paraules que suggereixen i conviden els més menuts a imaginar, a observar, a somiar com la forma d'un cor pot convertir-se en "totes les coses que vulguis desitjar..."

Stel·la, mestra entusiasta, sent una estima especial per la literatura infantil i juvenil. Sempre acostuma a portar una llibreta i un bolígraf màgic per escriure.
Laura Di Francesco, il·lustradora nascuda a Roma i que viu a Estocolm, treballa des d'un àmbit sensible i innocent fent llibres per a nens, construint ponts que uneixen els records d'infantesa i la realitat adulta.

ISBN: 978-84-92607-27-3
32 pàgs. 19 x 19 cm Tapa dura

<< retorn