Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Narrativa

La Caja de Laca es una colección de Sd·edicions centrada en la narrativa del siglo XXI.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

L

13,90 € 

L’abric de Proust
Edició revisada i adaptada per Xavier Vives
Disseny de la coberta de Pedro Bellido
Aquesta novel·la es va començar a gestar durant l’entrevista que Lorenza Foschini va fer a Piero Tosi, dissenyador de vestuari i col·laborador habitual de les pel·lícules de Visconti. Va preguntar-li sobre la temptativa fallida de portar a la gran pantalla A la recerca del temps perdut, i va sorgir el nom d’un col·leccionista, un home que havia passat bona part de la seva vida obsessionat en rescatar de l’oblit l’obra i els objectes personals de Marcel Proust. Era el carismàtic Jacques Guérin, cap visible de la mítica companyia de perfums d’Orsay, un apassionat de la literatura, un bibliòfil insaciable i incansable a la recerca d’objectes literaris.

Lorenza Foschini és una periodista, escriptora i presentadora de la RAI, nascuda a Nàpols el 1949 i establerta actualment a Roma. Apassionada de la literatura i lectora consumada de l’obra de Proust, ha traduït a l’italià Retour à Guermantes, un recull de textos inèdits proustians. Foschini ens relata, a L’abric de Proust, la fascinació per la literatura del bibliòfil Jacques Guérin, qui va viure els seus dies recopilant una peculiar col·lecció d’objectes personals del prolífic escriptor.

Segona edició revisada

ISBN: 978-84-943630-8-5
128 pàgs. 14,8 x 21 cm Rústica

Premsa / Prensa >>

<< retorn