Llibres il·lustrats

Cabeza Borrada. Sd·edicions inicia una nueva colección de libros ilustrados con la que pretende dar a conocer nuevos autores y proyectos. Los títulos de Cabeza Borrada se dirigen no sólo al público infantil, sino también y preferentemente a los adultos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

La casa inanimada

19,50 € 

La casa inanimada
Una situació determinada ens pot evidenciar, de sobte, porcions de vida que anem tancant rere nostre. Com un desastre a l'interior d'un submarí, amb la gent anant d'una cambra a l'altra fent girar apressadament les manovelles. Sempre hi ha una última estança.

Pere Llobera (Barcelona, 1970) Artista visual que exposa habitualment a Espanya i a Holanda, i autor del text d'aquesta edició, cedeix en aquesta ocasió el timó gràfic perquè un altre posi imatges a aquesta història d'acabaments. Un tema que, d'altra banda, és part innegable del corpus artístic d'aquest pintor.
Mònica Solsona (Barcelona, 1971) Pintora i il·lustradora, es va llicenciar en Belles Arts (pintura), va estudiar gravat i, uns anys més tard, il·lustració a l'Escola de la Dona i a Eina. Els seus dibuixos tenen un marcat caràcter íntim i un toc lleugerament irreal.

ISBN 978-84-9444166-0-6
32 pàgs. 21 x 29 cm Tapa dura

 

<< retorn