Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Estètica-Assaig

Del Wabi-Sabi de Leonard Koren a les fotografies de Cecil Beaton, una col·lecció que va des del concepte estètic a la imatge fotogràfica, sense oblidar l'assaig literari.

Del Wabi-Sabi de Leonard Koren a las fotografías de Cecil Beaton, una colección que va desde el concepto estético a la imagen fotográfica, sin olvidar el ensayo literario.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Anys 70... Barcelona

29,00 € 

Anys 70... Barcelona
L’arribada als mercats, a la primeria dels anys setanta, de pel·lícules en blanc i negre d’alta sensibilitat i, cap al final de la dècada, de pel·lícules en color, també d’alta sensibilitat, va modificar la manera de treballar dels fotògrafs. La no necessària presència, sovint, d’il·luminació extra, amb flaix o focus, va permetre treballar amb la llum ambient, que donava al fotògraf la possibilitat de passar més desapercebut i de guanyar espontaneïtat i instantaneïtat. Aquest llibre és el resultat d’haver aprofitat aquestes circumstàncies.
L’interès pel teatre, les arts escèniques i el panorama cultural de la Barcelona de l’època va portar Albert Fortuny a estar darrere de la càmera allà on noms rellevants d’aleshores feien de la ciutat un far de l’avantguarda: Núria Espert, Joan Brossa o Leonard Cohen són alguns dels personatges que han passat a través de la lent de Fortuny i que ara podem veure en aquest resum dels Anys 70... Barcelona.

Albert Fortuny (Barcelona, 1946) és fotògraf, especialitzat en el camp de les arts escèniques. L’any 1966, surt a la llum el seu primer treball professional: la portada del també primer disc de Pau Riba, Taxista. Des de llavors, ha participat en exposicions individuals i col·lectives i ha publicat diversos catàlegs i llibres com ara Flamenco a rajatabla o El teatre del Teatre, tots dos centrats en la fotografia i les arts escèniques.

ISBN: 978-84-944166-1-3
188 pàgs. 20 x 20 cm Tapa dura
(edició trilingüe català - castellà - anglès)

Premsa / Prensa >>

<< retorn