Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La Fada dels Somnis

19,50 € 

La Fada dels Somnis
En Bunyol és un drac sense potes. En Bartomeu és un ós que sempre té fred i porta bufanda. En Bitxo és una guineu que no recorda que és una guineu i no té personalitat. Les tres bestioles, que han perdut alguna cosa mentre dormien, s'ajunten i comencen a buscar.
En aquest segon llibre d’en Bunyol, en Bitxo i en Bartomeu, els protagonistes trobaran la Fada dels Somnis, que els donarà un cop de mà en el seu intent de cercar allò que ja no tenen. Aquesta història ens parla de l’amistat i la diversitat, de la capacitat per recuperar allò que pensem que hem perdut i com no hem de deixar-nos vèncer per l’adversitat.

Carles Pujalte és enginyer. Guanyador de diversos premis literaris, ha publicat uns quants llibres, entre d'altres, el primer volum il·lustrat de l’història En Bunyol, en Bitxo i en Bartomeu.
Bernat Rocabert passa per la Llotja i es forma com a artista-pintor a Eina amb mestres com A. Ràfols Casamada, F. Amat o J. Hernández Pijoan. El 1993 col·labora amb Perejaume en l'obra Terra de suro. Des del 1986, ha exposat a Catalunya, Euskadi i França, i més recentment, a Mèxic. Professor a les escoles d'estiu de Rosa Sensat i Blanquerna i, des del 2007, mestre de plàstica a l’escola Els Pinetons de Ripollet.

ISBN: 978-84-944166-8-2
46 pàgs. 21 x 29,7 cm Tapa dura

<< retorn