Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

Els Quaderns. Sd·edicions va decidir iniciar una nova col·lecció de quaderns d'activitats per a nens: títols per acolorir, jugar i moltes altres coses.

Els Quaderns. Sd·edicions decidió iniciar una nueva colección de cuadernos de actividades para niños: títulos pera colorear, jugar y muchas más cosas.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La primavera de la Kira

13,00 € 

La primavera de la Kira forma part d'una sèrie de quaderns sobre les quatre estacions de l’any: l'hivern, la primavera, l'estiu i la tardor.
“Em dic Kira i sóc una apassionada de les estacions de l’any. Per això he decidit investigar pel meu compte i conèixer coses curioses de cada estació; què es cultiva, les festes i cançons populars, la fauna i la vegetació o les receptes típiques de l’època.”
“Si voleu descobrir tot el que he trobat, mireu els quaderns que he preparat. Hi trobareu jocs, receptes, cançons, manualitats, coneixements del medi, endevinalles...”

L’autora i il·lustradora d’aquesta col·lecció és l’Alba Garcia, que ja ha publicat a Sd·edicions altres llibres il·lustrats, com El cirerer, un dels nostres títols per a nens més reeixit, Clara o Bona nit. L’Alba Garcia no només és il·lustradora, també és mestra de plàstica en una escola.


ISBN 978-84-944879-4-1
24 pàgs. 21 x 29 cm Relligat amb grapes i díptic amb enganxines

<< retorn