Llibres infantils

Quaderns. Sd·edicions ha decidit iniciar una nova col·lecció de quaderns d'activitats per a nens. El primer títol de la col·lecció és un quadern-conte per acolorir.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

La primavera de la Kira

13,00 € 

La primavera de la Kira forma part d'una sèrie de quaderns sobre les quatre estacions de l’any: l'hivern, la primavera, l'estiu i la tardor.
“Em dic Kira i sóc una apassionada de les estacions de l’any. Per això he decidit investigar pel meu compte i conèixer coses curioses de cada estació; què es cultiva, les festes i cançons populars, la fauna i la vegetació o les receptes típiques de l’època.”
“Si voleu descobrir tot el que he trobat, mireu els quaderns que he preparat. Hi trobareu jocs, receptes, cançons, manualitats, coneixements del medi, endevinalles...”

L’autora i il·lustradora d’aquesta col·lecció és l’Alba Garcia, que ja ha publicat a Sd·edicions altres llibres il·lustrats, com El cirerer, un dels nostres títols per a nens més reeixit, Clara o Bona nit. L’Alba Garcia no només és il·lustradora, també és mestra de plàstica en una escola.


ISBN 978-84-944879-4-1
24 pàgs. 21 x 29 cm Relligat amb grapes i díptic amb enganxines

<< retorn