Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Saïd

15,00 € 

Saïd és un conte sobre l'enyorança, l'amistat i la integració.
"Quan li explicava que tots tenim un àngel al costat dret que ens protegeix i ens guia, en Saïd sentia una felicitat interior difícil d'explicar."

Conxita Sal·lari l'autora del text, és una mestra amb molta experiència en l’educació dels nens.
Alba Garcia i Puig és una jove il·lustradora que treballa com a professora de plàstica en una escola. Ella és l'autora de les il·lustracions de Saïd.

ISBN: 978-84-92607-44-0
36 pàgs. 15 x 21 cm Tapa dura

<< retorn