Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

El rap

6,95 € 

El rap
"Hi ha tantes receptes de rap que m'ha costat decidir-me per les que dono a continuació. He mirat que fossin variades i que m'agradessin, és clar. Segur que n'hi ha moltes d'altres. No dono les habituals, que són conegudes de tothom i que són saboroses, com les simples rodelles de rap, enfarinades i fregides, o bé fetes a la romana, passades, abans de fregir-les, per una crema feta d'ou batut, farina i llet. També són excel·lents arrebossades, passades per ou batut i pa ratllat."

Narcís Comadira (Girona, 1942) és escriptor i pintor. Ha conreat la poesia, el teatre, la prosa literària i l'assaig. Aficionat des de jove a la cuina, ha publicat un llibre de comentaris gastroculturals, Fórmules magistrals, que, tot i no ser cap receptari en el sentit tradicional de la paraula, pot servir com a guia de cuina a qui no s'atabali davant d'uns fogons.

ISBN: 978-84-944879-0-3
15 x 20 cm / 20 pàgs. Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn