Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El rap

6,95 € 

El rap
"Hi ha tantes receptes de rap que m'ha costat decidir-me per les que dono a continuació. He mirat que fossin variades i que m'agradessin, és clar. Segur que n'hi ha moltes d'altres. No dono les habituals, que són conegudes de tothom i que són saboroses, com les simples rodelles de rap, enfarinades i fregides, o bé fetes a la romana, passades, abans de fregir-les, per una crema feta d'ou batut, farina i llet. També són excel·lents arrebossades, passades per ou batut i pa ratllat."

Narcís Comadira (Girona, 1942) és escriptor i pintor. Ha conreat la poesia, el teatre, la prosa literària i l'assaig. Aficionat des de jove a la cuina, ha publicat un llibre de comentaris gastroculturals, Fórmules magistrals, que, tot i no ser cap receptari en el sentit tradicional de la paraula, pot servir com a guia de cuina a qui no s'atabali davant d'uns fogons.

ISBN: 978-84-944879-0-3
15 x 20 cm / 20 pàgs. Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn