Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La caça menor

6,95 € 

La caça menor
Hi trobareu receptes de conill o de llebre, de l'excelsa becada, de perdiu, de guatlla, de tudó. Però això de cuinar la caça no és una tasca gens fàcil. Calen coneixements sobre les peces i sobre quina cocció requereix cadascuna de les parts; no és el mateix coure les cuixes que el pit de la becada, una au difícil de caçar i de gran prestigi gastronòmic. Són coneixements que han passat de mares a filles de manera secular a casa nostra, una informació valuosa que ara es recull en aquest receptari. És la cuina del xup-xup i del rostit, on no hi ha presses.

Margarita Vilar i Camprodon (Barcelona, 1959) L'afició a la cuina li ve de família a través, sobretot, de la seva mare, Rosa Camprodon, autora de La patata dins d'aquesta mateixa col·lecció. Cal dir, però, que la majoria de receptes de caça les ha apreses de la mare del seu marit i que ell ha estat qui, gràcies a la seva afició per la caça, l'ha animada a cuinar totes les peces que porta a casa i a fer-ne un gran dinar, sempre compartit amb els amics i la família.

ISBN: 978-84-944879-1-0
15 x 20 cm / 20 pàgs. Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn