Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La sèmola (el cuscús)

6,95 € 

La sèmola (el cuscús)
El nom cuscús pertany a la cultura berber i, segons els especialistes, prové del mot k'seksu, l'arrel del qual vol dir arrodonit. Es refereix a allò que, des de fa molt de temps, tots els països occidentals han adoptat, ja que la majoria de llengües europees designen amb aquest mot la sèmola de blat dur i, per metonímia, el plat tradicional compost per aquesta sèmola cuita al vapor, acompanyada de carn i de verdura, tot junt servit amb el brou, l'harissa, mandonguilles de carn, merguez, etc., segons la definició del diccionari Larousse.

Pierrette Chalendar viu a Niça i fa més d'un quart de segle que explora el món dels sabors, preferentment els de les cuines del sud, que són els seus orígens, ja que els seus avis materns eren de Saragossa i els paterns de Bari (Itàlia). També li apassiona la cuina "bio"; d'aquí ve el seu interès pels productes naturals, que afavoreixen el bon funcionament dels òrgans. Chalendar és, també, novel·lista i crítica literària i autora d'un altre títol d'aquesta col·lecció, el dedicat al nabiu vermell.

ISBN: 978-84-944879-2-7
15 x 20 cm / 20 pàgs. Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn