Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Les herbes aromàtiques

6,95 € 

Les herbes aromàtiques
La conca mediterrània, per raó de l'emplaçament i el clima, ha estat de sempre un lloc privilegiat per al cultiu i la recol·lecció, en estat salvatge, de les herbes aromàtiques, i a casa nostra, de sempre, han estat incorporades al saber de tothom. No podem pensar en un estofat de carn o en uns fideus a la cassola sense una fulla de llorer, ni en un guisat de xai sense una branqueta de romaní, ni, evidentment, en unes faves sense menta.

Glòria Baliu
L'interès per la gastronomia l'ha portada a escriure més d'una trentena de llibres sobre aquest tema. El primer títol, La cuina d'avui, aparegut l'any 1967, és una obra encara vigent, com ho demostren les més de vint-i-cinc edicions que se n'han fet. Al seu moment, va ser un dels primers receptaris de cuina moderna al nostre entorn, i ha estat el llibre amb el qual ha après a cuinar més d'una generació. Més recentment, El cava a la cuina, publicat a la nostra editorial, ha estat guardonat com a millor llibre del món, en l'apartat de cuina amb vins, al Gourmand World Cookbook Awards 2008.

ISBN: 978-84-944879-3-4
15 x 20 cm / 20 pàgs. Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn