Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

A contrapèl / À rebrousse poil

17,50 € 

A contrapèl / À rebrousse poil

Per què el llop ha de ser sempre el dolent de la història? Que no és el llop el protagonista d'Els tres porquets o de La caputxeta vermella? Sense el llop no hi hauria història i, en canvi, el pobre Canis lupus no surt mai als títols. Aquest llibre vol reivindicar els drets del llop a constar formalment com a protagonista dels contes clàssics. Més enllà encara: i si els llops dels contes es reunissin i decidissin crear un nou país sense caputxetes ni porquets ni cabretes?
Aquest conte repassa els clàssics de la literatura infantil a través del personatge del llop donant un altre pas de rosca que pretén trencar els rols preestablerts. A contrapèl / À rebrousse poil ens demostra que els bons no són tan bons, ni els dolents tan dolents, i que no cal rendir-se sinó lluitar units per aconseguir el lloc que correspon a cadascú.


Maria Pagès va estudiar comunicació audiovisual i va trobar la seva primera feina en l'àmbit de l’animació. De l’audiovisual no va trigar gaire a saltar a l’àlbum il·lustrat, on paraules i imatges es barregen per crear móns nous i insospitats. Amb Sd·edicions ha publicat Un dia de feina (2012) sobre el dia a dia d’una excavadora en forma de cranc (o és al revés?). A contrapèl / À rebrousse poil és el seu segon llibre.

Edició bilingüe català-francès

ISBN: 978-84-94487972
56 pàgs. 10,5 x 12 cm Tapa dura

Premsa / Prensa >>

<< retorn