Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

A contrapèl / À rebrousse poil

17,50 € 

A contrapèl / À rebrousse poil

Per què el llop ha de ser sempre el dolent de la història? Que no és el llop el protagonista d'Els tres porquets o de La caputxeta vermella? Sense el llop no hi hauria història i, en canvi, el pobre Canis lupus no surt mai als títols. Aquest llibre vol reivindicar els drets del llop a constar formalment com a protagonista dels contes clàssics. Més enllà encara: i si els llops dels contes es reunissin i decidissin crear un nou país sense caputxetes ni porquets ni cabretes?
Aquest conte repassa els clàssics de la literatura infantil a través del personatge del llop donant un altre pas de rosca que pretén trencar els rols preestablerts. A contrapèl / À rebrousse poil ens demostra que els bons no són tan bons, ni els dolents tan dolents, i que no cal rendir-se sinó lluitar units per aconseguir el lloc que correspon a cadascú.


Maria Pagès va estudiar comunicació audiovisual i va trobar la seva primera feina en l'àmbit de l’animació. De l’audiovisual no va trigar gaire a saltar a l’àlbum il·lustrat, on paraules i imatges es barregen per crear móns nous i insospitats. Amb Sd·edicions ha publicat Un dia de feina (2012) sobre el dia a dia d’una excavadora en forma de cranc (o és al revés?). A contrapèl / À rebrousse poil és el seu segon llibre.

Edició bilingüe català-francès

ISBN: 978-84-94487972
56 pàgs. 10,5 x 12 cm Tapa dura

Premsa / Prensa >>

<< retorn