Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Un dia amb en Peter

10,00 € 

Un dia amb en Peter
En Peter és un pollet més aviat reflexiu i tranquil que viu en plena naturalesa amb la Michelle, la seva gata. No es pot dir que sigui un personatge molt actiu o dinàmic, però el seu ritme de vida és, sens dubte, agradable i relaxant: en Peter dorm, passeja, escriu i llegeix, fa estiraments, escolta música, mira pel·lícules i treballa a l’hort. La seva vida, aparentment improductiva i desordenada, amaga vivències d’una gran intensitat. En realitat, Peter és un pollet molt humà.
Un dia amb en Peter és una petita història per a petits lectors que parla sobre hàbits, el món quotidià i les rutines. Una narració visual dels hàbits diaris del nen, que els ajuda a guanyar autonomia i a aprendre els primers conceptes.

L’Ona Danés va néixer a Figueres però ha viscut molt de temps a Girona i també a Barcelona. Als 14 anys va començar a rebre classes de dibuix a lEscola Municipal d’Art de Girona. De més gran va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i després va fer un màster en producció gràfica a l’Elisava. Actualment viu a Pujarnol (el Pla de l’Estany), treballa com a professora a Girona i fa classes de dibuix al centre cívic del seu poble, feines que combina amb la il·lustració.

ISBN: 978-84-94487989
40 pàgs. 10,5 x 12 cm Tapa dura

 

<< retorn