Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

Un dia amb en Peter

10,00 € 

Un dia amb en Peter
En Peter és un pollet més aviat reflexiu i tranquil que viu en plena naturalesa amb la Michelle, la seva gata. No es pot dir que sigui un personatge molt actiu o dinàmic, però el seu ritme de vida és, sens dubte, agradable i relaxant: en Peter dorm, passeja, escriu i llegeix, fa estiraments, escolta música, mira pel·lícules i treballa a l’hort. La seva vida, aparentment improductiva i desordenada, amaga vivències d’una gran intensitat. En realitat, Peter és un pollet molt humà.
Un dia amb en Peter és una petita història per a petits lectors que parla sobre hàbits, el món quotidià i les rutines. Una narració visual dels hàbits diaris del nen, que els ajuda a guanyar autonomia i a aprendre els primers conceptes.

L’Ona Danés va néixer a Figueres però ha viscut molt de temps a Girona i també a Barcelona. Als 14 anys va començar a rebre classes de dibuix a lEscola Municipal d’Art de Girona. De més gran va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i després va fer un màster en producció gràfica a l’Elisava. Actualment viu a Pujarnol (el Pla de l’Estany), treballa com a professora a Girona i fa classes de dibuix al centre cívic del seu poble, feines que combina amb la il·lustració.

ISBN: 978-84-94487989
40 pàgs. 10,5 x 12 cm Tapa dura

 

<< retorn