Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Trencanous i el Rei dels Ratolins

22,00 € 

Trencanous i el Rei dels Ratolins (en alemany, Nussknacker und Mausekönig) és un conte escrit per Ernst Theodor Amadeus Hoffmann el 1816. La història tracta sobre la nova joguina que la jove Marie Stahlbaum rep la nit de Nadal, el Trencanous, que cobrarà vida i, després de derrotar el Rei Ratolí en una dura batalla, la portarà a un regne màgic poblat per ninots.
Conte clàssic de la literatura infantil, és perfecte tant per a nens com per a adults. Aquesta edició, traduïda per Josep Palet, conté unes precioses il·lustracions de Maria Tarragó, autora de Bocins de felicitat, entre altres títols il·lustrats del nostre catàleg editorial.

E. T. A. Hoffmann (Königsberg, 1776-1822) va ser un escriptor i compositor alemany que va influir en el moviment romàntic de la literatura alemanya. Hoffmann és molt més conegut com a escriptor que com a músic. Les seves obres de ficció, que combinen aspectes grotescos i sobrenaturals amb un poderós realisme psicològic, es consideren entre les més influents del moviment romàntic.

ISBN: 978-84-945466-8-6
144 pàgs. 20 x 20 cm Tapa dura

<< retorn