Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

Caps de cor

19,50 € 

Caps de cor
Dins un pou profund i fosc, hi vivia un nen sense color, sense nom ni records. Un nen que es passava els dies esmicolant gotes d’aigua per fer-ne créixer d’altres.
Un dia de tants, un dia com tots de xafogor i pudor, el nen del pou es va despertar ferit. Una gran pedra olorosa i de color rosa li va caure al cap i li va fer un trau i... llavors va conèixer el que seria el seu amic Víctor, que feia piruletes de sucre vermell...

Tays Sampablo, l'autora del text, va néixer a Caracas (Veneçuela) el 1969. Va estudiar periodisme audiovisual, i també teatre a l’Institut del Teatre de Barcelona. Posteriorment es va dedicar de ple a l'escriptura i va fer molts contes, entre els quals destaquen Caps de cor i Manó al país dels gegants. Va escriure obres de teatre i va treballar al costat de grans directors. Durant molts anys va ser ajudant de direcció i autora dels relats de les obres de la ballarina i coreògrafa Marta Carrasco. La seva última obra, Cos en coma, premi de l'Acadèmia d'escriptors, es va presentar amb molt d'èxit a nombrosos teatres de Catalunya.
Tays Sampablo moria a Barcelona el 25 de gener de 2015, amb 45 anys, després d'una malaltia.

Teresa Martí va estudiar escenografia a l'Institut del Teatre i va començar a il·lustrar llibres de forma casual i autodidacta. Actualment compagina la feina a una biblioteca amb les il·lustracions que fa per a diverses editorials. Amb la Tays es van conèixer a l'escola que compartien els seus fills.

ISBN: 978-84-946112-1-6
48 pàgs. 33 x 26 cm Tapa dura

<< retorn