Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Caps de cor

19,50 € 

Caps de cor
Dins un pou profund i fosc, hi vivia un nen sense color, sense nom ni records. Un nen que es passava els dies esmicolant gotes d’aigua per fer-ne créixer d’altres.
Un dia de tants, un dia com tots de xafogor i pudor, el nen del pou es va despertar ferit. Una gran pedra olorosa i de color rosa li va caure al cap i li va fer un trau i... llavors va conèixer el que seria el seu amic Víctor, que feia piruletes de sucre vermell...

Tays Sampablo, l'autora del text, va néixer a Caracas (Veneçuela) el 1969. Va estudiar periodisme audiovisual, i també teatre a l’Institut del Teatre de Barcelona. Posteriorment es va dedicar de ple a l'escriptura i va fer molts contes, entre els quals destaquen Caps de cor i Manó al país dels gegants. Va escriure obres de teatre i va treballar al costat de grans directors. Durant molts anys va ser ajudant de direcció i autora dels relats de les obres de la ballarina i coreògrafa Marta Carrasco. La seva última obra, Cos en coma, premi de l'Acadèmia d'escriptors, es va presentar amb molt d'èxit a nombrosos teatres de Catalunya.
Tays Sampablo moria a Barcelona el 25 de gener de 2015, amb 45 anys, després d'una malaltia.

Teresa Martí va estudiar escenografia a l'Institut del Teatre i va començar a il·lustrar llibres de forma casual i autodidacta. Actualment compagina la feina a una biblioteca amb les il·lustracions que fa per a diverses editorials. Amb la Tays es van conèixer a l'escola que compartien els seus fills.

ISBN: 978-84-946112-1-6
48 pàgs. 33 x 26 cm Tapa dura

<< retorn