Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Els musclos

6,95 € 

Els musclos
“I com es fa un llibre amb receptes de… musclos? Em va contestar que ja tenia 13 plats diferents, però que en podia inventar moltíssims més. Sí, sí, tots de musclos! I és que el musclo ja era un aliment present en els assentaments celtes a les costes gallegues… Anant als nostres temps, però, per a molts de nosaltres els musclos sovint han estat un plat amb regust d’estiu, aquella aroma de vapor i llorer..., amb sabor de mar i d’escalfor del sol.”

Alberto Gressier va fer pràctiques al restaurant El Bulli, a Roses (Alt Empordà), durant la temporada d’estiu dels anys 1983 i 1984. Cuiner, entre d'altres, als restaurants Le Calamar en Folie, a Pau (Alt Empordà), La Ciboulette, a Barcelona, a l’hotel Palace de Madrid, on és el cap de partida salser i entremeser. Des de 1992 regenta, amb la seva muller Laura Boter, el restaurant Sot del Morer, a Sant Pol de Mar (Maresme), activitat que compagina amb cursos de formació en cuina d’autor que imparteix a la Garrotxa, la Selva i el Barcelonès.

ISBN: 978-84-946112-6-1
20 pàgs. 
15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn