Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La pera

6,95 € 

La pera
“Pels volts de Sant Joan arriben les primeres peres, aquelles tan petites i gustoses que porten el nom del sant com si no es volguessin presentar de cop i ho fan tímidament amb una de les varietats més boniques, bones i llamineres del calendari. Després vindran les ercolines, les llimoneres, les d'aigua, la pera Williams...: tot un món fins a arribar a la tardor amb més varietats, com ara la pera de Puigcerdà, que necessita els contrastos dels dies i les nits. Peres saboroses, sucoses, dolces i fresques per menjar a mossegades, acabades de collir; algunes de finals d'estiu es conserven fins a Nadal o mig hivern.”

Fina Comas  va néixer a Barcelona. És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Néta de pagesos i filla d’uns pares que li van transmetre el gust per la cuina, ens diu: "si no hagués tingut contacte amb el camp i el territori, no podria escriure el que escric". Des d’adolescent recull qualsevol informació que li arriba del món de la cuina i la gastronomia. Aquest interès va motivar que l’octubre del 2011 comencés el seu blog Cuina Cinc, finalista en dues ocasions als premis Blocs Catalunya. Paral·lelament, ha continuat la seva formació amb l'assistència a cursos i jornades a diverses escoles de cuina, com ara l'Escola d'Hostaleria Hofmann de Barcelona.
Divulgadora gastronòmica, escriu articles per a la premsa i, entre altres col·laboracions, ha format part del jurat en la mostra de formatges catalans Lactium. És l'autora dels títols El codony i El porro d'aquesta mateixa col·lecció (2013 i 2017). Recentment, ha col·laborat en una nova edició del llibre Picades, de Ramon Parellada (Rosa dels Vents, 2020).

ISBN: 978-84-946112-5-4
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn