Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

La pera

6,95 € 

La pera
“Pels volts de Sant Joan arriben les primeres peres, aquelles tan petites i gustoses que porten el nom del sant com si no es volguessin presentar de cop i ho fan tímidament amb una de les varietats més boniques, bones i llamineres del calendari. Després vindran les ercolines, les llimoneres, les d'aigua, la pera Williams...: tot un món fins a arribar a la tardor amb més varietats, com ara la pera de Puigcerdà, que necessita els contrastos dels dies i les nits. Peres saboroses, sucoses, dolces i fresques per menjar a mossegades, acabades de collir; algunes de finals d'estiu es conserven fins a Nadal o mig hivern.”

Fina Comas va néixer a Barcelona. És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Néta de pagesos i filla d’uns pares que li van transmetre el gust per la cuina, ens diu: "si no hagués tingut contacte amb el camp i el territori, no podria escriure el que escric". Des d’adolescent recull qualsevol informació que li arriba del món de la cuina i la gastronomia. Aquest interès va motivar que l’octubre del 2011 comencés el seu blog Cuina Cinc. És autora d'un altre títol d'aquesta col·lecció, el dedicat al codony.

ISBN: 978-84-946112-5-4
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn