Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La botifarra

6,95 € 

La botifarra
“Al llarg dels anys, la botifarra ha esdevingut un ingredient bàsic de la cuina catalana ja que sovint forma part de guisats i de sopes, a més de ser l’acompanyament obligat de les mongetes seques en la famosa recepta de les seques amb botifarra. Normalment, es compon de carn de porc, ou, sal, pebre negre i, de vegades, llardons: tot això s’emboteix en un budell ample, que acostuma a ser un tros de l’intestí gros del porc. Sovint, la botifarra s’integra en un plat de verdura i llavors es menja cuita; però també es consumeix crua.”

Pierrette Chalendar viu a Niça i fa més d'un quart de segle que explora el món dels sabors, preferentment els de les cuines del sud, que són els seus orígens, ja que els seus avis materns eren de Saragossa i els paterns de Bari (Itàlia). També li apassiona la cuina "bio"; d'aquí ve el seu interès pels productes naturals, que afavoreixen el bon funcionament dels òrgans. Chalendar és, també, novel·lista i crítica literària i autora de dos títols més d'aquesta col·lecció, El nabiu vermell i La sèmola.

ISBN: 978-84-946112-4-7
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn