Llibres infantils

La Granota Il·lustrada. Amb aquesta col·lecció, Sd·edicions vol recuperar alguns dels ja clàssics àlbums catalans il·lustrats que es van publicar a partir de la dècada del 1960.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

Veniu a buscar tresors

11,00 € 

Veniu a buscar tresors 
El Ton i la Guida seuen, ensopits, al peu del portal. "Què farem ara?", es pregunten. "I si anéssim al bosc?". I tal dit tal fet, se’n van cap al bosc, que amaga un munt de tresors.
Qui hi vol anar? A veure què hi trobeu!
Veniu a buscar tresors es va editar per primera vegada el 1966, dins la col·lecció Desplega Vela de La Galera. Aquest clàssic conte infantil desplegable, tendre com els d’abans i de traç inconfusible, torna ara a les llibreries per fer les delícies de xics i grans.

Fina Rifà, barcelonina nascuda a Palma el 1939, és il·lustradora i mestra. Ha tingut una formació diversa en pintura i dibuix. El 1963, amb Chiribit, de Marta Mata, va començar una llarga i productiva trajectòria com a dibuixant de més de dos-cents títols. Especialitzada en il·lustrar llibres infantils i juvenils, ha col·laborat amb diverses editorials i revistes, especialment amb Cavall Fort. Ha impartit cursos d'il·lustració a l'Escola Professional de la Diputació de Barcelona i també en aquesta ciutat ha exposat periòdicament a la Sala Rovira.
Eulàlia Valeri, nascuda a Barcelona el 1936, és escriptora, mestra i bibliotecària escolar. Ha escrit llibres per a infants, entre els quals cal destacar Si jo feia un parc (1965), Veniu a buscar tresors (1966) i Cada ocell al seu niu (1968). Ha col·laborat en sis obres col·lectives, generalment destinades a l’educació bàsica, i ha adaptat contes i faules per a l’escola. També ha preparat llibres de lectura per a l’aprenentatge del català.

ISBN: 978-84-946944-9-3
10 pàgs. 18 x 21 cm Desplegable relligat amb grapes

<< retorn