Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Aquest apartat recull tots aquells llibres de cuina que hem editat fora de col·lecció. Una secció variada que va des de la cuina històrica a les receptes d'artistes, o com cuinar amb cava i aviat...

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Receptes de primavera / Spring Recipes

22,00 € 

Receptes de primavera / Spring Recipes és una recopilació de receptes pensades per gaudir a la primavera, aprofitant les menges tradicionals de l’estació i la gana que es desperta amb l’arribada del bon temps. Amb gran sensibilitat per al detall, el llibre s’encarrega d’evocar els moments clau que envolten la gastronomia i les festivitats de la temporada. Com que es tracta d'una edició bilingüe, a més de ser una referència de receptes ideals per a la temporada, esdevé una eina perfecta per acostar els no-catalanoparlants a algunes receptes típiques catalanes, així com a d’altres —totes boníssimes— de més innovadores.
Aquest llibre neix, en certa manera, de l’enriquiment produït per les confluències i influències de llocs i temps nous, un enriquiment que embolcalla les receptes i les renova sense manllevar-ne l'essència. En aquest equilibri entre cuina i narrativa poètica, hi destaquen les vibrants imatges que acompanyen les receptes.

Conxita Sal·lari és catalana i Richard Cowper és australià. Es van casar a l'illa de Skye (Escòcia); són professors d'anglès i uns enomorats de la cuina.

Edició bilingüe català-anglès

ISBN: 978-84-948431-0-5
92 pàgs. 15 x 20 cm Tapa dura

<< retorn