Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

El formatge d

6,95 € 

El formatge d'ovella
“A Catalunya hi ha actualment un ampli ventall de formatges, però no sempre ha estat així. La Catalunya Vella ha tirat molt més pels embotits i productes com el brossat o recuit d’olleta gairebé han estat a punt de desaparèixer. Però també és cert que, des de fa un parell o tres de dècades, el panorama formatger a casa nostra s’ha posat les piles i avui dia gaudeix d’una salut de ferro. Pastors i artesans entregats les vint-i-quatre hores del dia a la seva feina treballen per recuperar races, com l’ovella ripollesa, i ofereixen  productes nous, com la infinitat de formatges que podeu trobar en restaurants compromesos, botigues especialitzades o a les mateixes formatgeries.”

Pep Nogué és cuiner, professor de cuina i divulgador gastroalimentari. Entra a formar part de la cuina del Celler de Can Roca i hi passa tretze anys. L'any 2004, buscant nous reptes, deixa la cuina del Celler per emprendre el seu camí cap a la formació culinària en diferents escoles a Girona i Barcelona. Consultor d'empreses agroalimentàries i de restauració, també dedica el seu temps a escriure llibres i a la comunicació en ràdio i televisió.

ISBN: 978-84-948431-4-3
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn