Narrativa

Colección que surge con el propósito de acoger textos heterodoxos de aquellos autores cuya voz propone una mirada transversal y sesgada del drama humano. En El Mundo Roto sólo cabe la ruptura.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

Jardí ardent

20,00 € 

Jardí ardent
Entre parterres i sota les pèrgoles, el caminant passeja per aquest Jardí ardent i, a l’ombra dels salzes i les acàcies, reflexiona sobre els jardins de l’home i sobre l’art i la raó.
En aquest jardí res és superflu, no hi ha cap concessió a l’ambigüitat ni a les veritats absolutes. Només hi trobarem una recerca obstinada de la bellesa que s’oculta entre les flors i els esbarzers.
En els versos del Jardí ardent no hi ha cap arravatament ni cessió romàntica, tot al contrari, hi ha un exercici de racionalitat extrema, i d’això en prenem consciència quan el passejant del jardí afirma que “la natura no persegueix cap objectiu i no té cap finalitat. La naturalesa no és sàvia ni és res”.
Jardí ardent és una reflexió poètica i decidida sobre la bellesa.

Francesc Cornadó
(L'Hospitalet de Llobregat, 1949). Arquitecte que ha exercit la docència a l'Escola de Màsters de La Salle (Universitat Ramon Llull). Autor de poesia, prosa poètica i narrativa breu, i de textos sobre art i especulació estètica. Ha publicat diversos títols de poesia: Doble tall (2009), Els quatre miralls quadràtics de Quadreny (2010) i Odis, venjances i altres traçats geomètrics (2014). I de narrativa: El caminant i la garsa (2010) i Sa Ximbomba (2015). Ha escrit diàlegs per a cinema, presentacions i pròlegs per a publicacions d'art i poesia.

ISBN: 978-84-947811-9-3
132 pàgs. 15 x 20 cm Rústica

<< retorn