Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres infantils

El Dodo Bobo. Col·lecció de contes fets per artistes de diverses disciplines i adreçats a lectors de totes les edats. Les il·lustracions d'aquests contes s'han de valorar des d'una perspectiva diferent a la de qualsevol llibre il·lustrat: per damunt de la perfecció formal o tècnica, hi ha la voluntat creativa i expressiva de l'autor, que ens proposa un viatge al seu món.

El Dodo Bobo. Colección de cuentos hechos por artistas de disciplinas diversas y dirigidos a lectores de todas las edades. Las ilustraciones de estos cuentos deben valorarse desde una perspectiva diferente a la de cualquier otro libro ilustrado: antes que la perfección formal o técnica, se antepone la voluntad creativa y expresiva del autor, que nos propone un viaje a su mundo.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Un dia de feina

10,00 € 

Un dia de feina
Coneixerem la vida de la incansable Dora, una excavadora molt eficient, esforçada i tenaç a qui li agrada fer la feina ben feta, però que també dóna molta importància a l’amistat. Amb el suport incondicional dels seus exòtics amics, no hi haurà res que se li resisteixi.
Un bonic àlbum que ens parla de l’esforç, l’amistat i els vehicles pesants.

Maria Pagès va estudiar comunicació audiovisual i aviat la feina la va portar a fer animació a Fílmax. Realitza tallers a les escoles i a les biblioteques a partir d’àlbums il·lustrats. Amb Júlia Pelletier, Pascal Humbert i Elenio Pico, ha treballat en l’edició artesanal de llibres. D’aquí va sorgir la idea de fer aquest il·lustrat per a nens que combina dibuix i gravats antics.

ISBN: 978-84-92607-68-6
24 pàgs. 20 x 15 cm Rústica

<< retorn