Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Cuina per a Nens és una col·lecció de llibres monogràfics adreçats als infants, amb receptes que podran elaborar ells sols o acompanyats d'un adult. El producte que dóna nom a cada llibre és el protagonista de les 10 receptes que proposen cuiners i cuineres professionals. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives. El referent d'aquesta nova proposta de llibres de cuina amens i divertits per als nens és la nostra col·lecció Productes de Mercat, amb més de 30 títols publicats.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Les paelles per a petits i grans

24,00 € 

Les paelles per a petits i grans
La paella ha estat objecte d’una admiració que ha traspassat de bon tros les fronteres de València, d’on és originària, ja que ha estat adaptada per nombrosos gurmets estrangers des dels anys seixanta i setanta del segle XX.
"En la primera meitat de les receptes, proposo alguns exemples de paelles característiques d’una regió o d’un país mantenint-me al més fidel possible a les maneres de preparar-la i als productes emprats habitualment. La segona part del llibre ha estat concebuda per als nens que aprecien el que és bo, sense oblidar la necessitat de creativitat orientada cap al treball culinari. Cada recepta fa referència a un conte popular en el qual es parla de menjar bé. M’ha semblat una manera còmoda de fer néixer les ganes de cuinar a un preadolescent i d'adonar-se com és de gratificant menjar un plat que ha preparat un mateix."

Pierrette Chalendar fa més d'un quart de segle que explora el món dels sabors, preferentment els de les cuines del sud, que són els seus orígens, ja que els seus avis materns eren de Saragossa i els paterns de Bari (Itàlia). També li apassiona la cuina "bio"; d'aquí ve el seu interès pels productes naturals, que afavoreixen el bon funcionament dels òrgans. Chalendar és, també, novel·lista i crítica literària i autora de tres títols de la nostra col·lecció Productes de Mercat: El nabiu vermell, La sèmola i La botifarra.

ISBN: 978-84-949568-0-5
60 pàgs. 20 x 20 cm Tapa dura

<< retorn