Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

Els cigrons

6,95 € 

Els cigrons
“Les receptes de cigrons encara ocupen un lloc destacat a les cuines tradicionals de molts països. El receptari és esplèndid i les receptes d’arreu, molt gustoses. A l’Índia és on tenen més varietats de cigrons; el plat chana dal es fa amb un cigró groc partit, remullat i cuinat amb espècies. A les receptes hi trobareu un curri de cigrons. A Grècia, Turquia i el Pròxim Orient, un dels plats més emblemàtics és l’hummus. També us en donem una recepta. Els falàfels, les croquetes de cigrons, es cuinen a la Mediterrània oriental i fins al nord de l’Índia. A tot el nord d’Àfrica els trobem barrejats amb verdures i d’altres ingredients en els tagins, les cassoles típiques de la cuina magribina: és el cuscús amb verdures, cigrons i pollastre. La sopa harira, la sopa de cigrons més famosa de la cuina del Magrib, és tradicional menjar-la en el període del ramadà, al primer àpat del vespre per trencar el dejuni del dia.”

La cuina i l’alimentació formen part de la vida de Núria Bàguena, que des de fa 35 anys es dedica al patrimoni culinari i a estudiar la cuina transversalment a través dels segles i les cultures. Veure què tenim en comú amb altres pobles i què ens diferencia és apassionant i ens defineix. De formació humanista, imparteix cursos i conferències, escriu llibres i articles i és assessora de Patrimoni Culinari.

ISBN: 978-84-949568-6-7
15 x 20 cm 20 pàgs. Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn