Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

La vedella

6,95 € 

La vedella
“La cuina catalana té grans receptes de vedella: el rostit del diumenge, el fricandó de casa o de la fonda (que molts recordem amb delit), la carn farcida, les mandonguilles, les mandonguilles amb sípia o els estofats en són bons exemples. Avui, el carpaccio i el tàrtar també formen part del receptari de molta gent i figuren a les cartes dels restaurants. Us proposo aquestes 10 receptes de vedella que fem als nostres restaurants.”

Jordi Peris va estudiar al Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia (CETT) de la Universitat de Barcelona. En la seva trajectòria professional ha passat pels fogons de la Torre del Remei, de l'Empordà, del Neri i per les pastisseries del Canal Melià, el Barceló i el Sant Pere del Bosc. Actualment, és copropietari del Bar del Pla i del Pepa Pla.

ISBN: 978-84-949568-5-0
15 x 20 cm 20 pàgs. Relligat amb grapes

<< retorn