Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El porro

6,95 € 

El porro
“En aquest petit receptari he volgut recollir des de receptes antigues de la cuina catalana com la porrada fins a d’altres ja més modernes i internacionals com la vichyssoise o la quiche de la cuina francesa; també porros amb peix o acompanyant una excel·lent cassoleta de carn dexai... I podríem afegir-hi totes les que vulgueu reformular a partir de les diferents propostes.”

Fina Comas
L'any 2011 va iniciar el blog Cuina Cinc, finalista en dues ocasions als premis Blocs Catalunya. Paral·lelament, ha continuat la seva formació. Ha assistit a cursos i jornades de cuina en diferents escoles, com ara l'Escola d'Hostaleria Hofmann a Barcelona, i amb cuiners de reconegut prestigi.
Divulgadora gastronòmica, escriu articles per a la premsa i, entre altres col·laboracions, ha format part del jurat en la mostra de formatges catalans Lactium. És l'autora dels títols El codony i La pera d'aquesta mateixa col·lecció (2013 i 2017). Recentment, ha col·laborat en una nova edició del llibre Picades, de Ramon Parellada (Rosa dels Vents, 2020).

ISBN: 978-84-121717-8-5
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

<< retorn