Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Miscel·lània

En aquest apartat donem cabuda a llibres de memòries, llibres polítics, i altres títols que no s'inscriuen pròpiament en cap altre àmbit específic de la nostra editorial.
També s'inclouen aquí els llibres de la col·lecció La República Catalana, un projecte realitzat conjuntament amb Josep C. Vergés.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Gabriel Ferrater o El exceso de ser inteligente

22,00 € 

Esta biografía de Gabriel Ferrater (Reus, 1922 - Sant Cugat del Vallès, 1972) es la primera que se publicó; vio la luz a inicios del siglo XXI en ocasión del treinta aniversario del suicidio del que está considerado el primer poeta moderno de la literatura catalana, y uno de los que más huella ha dejado. La presentamos ahora, en una edición revisada, con motivo del centenario del nacimiento del autor de Las mujeres y los días. Porque una biografía quizás sea lo más parecido a retratar la verdad de una vida.

La escritora y crítica literaria Mª Ángeles Cabré (Barcelona, 1968) es autora de una novela, El silencio, y de dos libros de poemas, Gran amor y Si se calla el cantor. Ha publicado diversos ensayos, como Leer y escribir en femenino; A contracorriente, Escritoras a la intemperie del siglo XX; Wonderwomen, 35 retratos de mujeres fascinantes; Miralls creuats: Roig/Capmany (Premio Vallverdú de Ensayo 2016); El llarg viatge de les dones. Feminisme a Catalunya y Flors i violes, La Barcelona literària en clau femenina. Autora de varias antologías (Francisco de Quevedo, Oscar Wilde, Montserrat Roig), también ha traducido al castellano la poesía completa de Gabriel Ferrater.

ISBN: 978-84-124148-9-9
264 págs. 15 x 21 cm Rústica

<< retorn