Llibres il·lustrats

Cabeza Borrada. Sd·edicions inicia una nueva colección de libros ilustrados con la que pretende dar a conocer nuevos autores y proyectos. Los títulos de Cabeza Borrada se dirigen no sólo al público infantil, sino también y preferentemente a los adultos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions

5 visions de Barcelona

19,50 € 

"Des de la galeria es veien els jardins, una bassa menuda amb brollador i tot, i una zona més fosca, tota ella embardissada, que no semblava que pogués ser dins la ciutat, però amb plantes que sobresortien per damunt les tanques i una figuera enorme, amb algunes branques seques que semblaven desmaiar-se damunt el terrat enrajolat i reescalfat dels veïns de l'altre carrer."

5 visions de Barcelona
Un autor i 4 il·lustradors, 4 mirades diferents; la Barcelona dels patis i jardins per Aurora Altisent. Els balcons de les façanes dels edificis vuitcentistes i noucentistes, més nobles, o més banals per Roser Capdevila. La Barcelona moderna dels nous barris, dibuixats per Lluïsa Jover i finalment els seus habitants caminant, vistos per dalt o per baix, sota la mirada de Cesc. Tot això acompanyat pels textos que Francesc Parcerisas ha construït especialment per a aquestes quatre visions. Francesc Parcerisas és poeta, professor, traductor i crític. Ha publicat nombrosos llibres de poemes i la seva producció fins al 1983 és recollida al volum Triomf del present. El seu últim llibre és Dos dies més de sud (2006). Ha col·laborat en diaris i publicacions periòdiques i ha traduït de l'italià, del francès i de l'anglès. És professor de traducció i actual degà de la Facultat de Traducció i d'Interpretació de la UAB. Va presidir l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i del 1998 al 2004 va ser director de la Institució de les Lletres Catalanes.

ISBN: 978-84-92607-26-6
62 pàgs. 16 x 16 cm Rústica

<< retorn