Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Llibres il·lustrats

Cabeza Borrada. Sd·edicions inicia una nueva colección de libros ilustrados con la que pretende dar a conocer nuevos autores y proyectos. Los títulos de Cabeza Borrada se dirigen no sólo al público infantil, sino también y preferentemente a los adultos.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Tanenllà

17,50 € 

Tanenllà
Una nit, en un estrany planeta, dos amics -un gegant cec i un nan que tot ho veu- s'embarquen amb rumb desconegut. Acabaran descobrint una illa difícil que, per coves, erms i deserts surreals, recorreran fins a preguntar-se pels límits, pel moment de fer mitja volta i tornar enrere.
"Aquest llibre va néixer del silenci de la meva obra plàstica. Més enllà de les històries que hi havia al darrere de cadascun d'aquells relleus, vaig imaginar els paisatges d'un país de ficció. Un país que em va exigir uns personatges capaços de recorre'l i una seqüència d'imatges que descrivís el traç d'un possible viatge. Tan sols al final va aparèixer el text, com una cançó èpica destinada a rememorar aquell camí."

Jordi Girbén i Maurício (Barcelona, 1959). A partir dels estudis de disseny gràfic a l'Escola Eina ha treballat en molts àmbits creatius: guió i dibuix de còmic, escenografia per a dansa contemporània, fotografia, escultura i pintura, disseny de joies o literatura. El comú denominador dels seus interessos és el paisatge i les relacions home-medi natural. Actualment treballa en projectes tan diversos com són la didàctica de l'astronomia per a invidents o la realització d'una novel·la gràfica.

ISBN: 978-84-92607-30-3
32 pàgs. 19 x 19 cm Tapa dura

<< retorn