Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

La poma

6,95 € 

La poma

Roseta Jorba, del restaurant Pa i Raïm establert a la casa pairal de Josep Pla a Palafrugell, ha confegit aquestes 10 receptes amb poma. El pròleg de Pere Pascual i la mateixa autora presenta les característiques, composició, varietats i conservació d'aquesta fruita. Al recull de receptes, s'hi expliquen cinc maneres de preparar la poma en plats dolços i cinc en plats salats, poc complicats i de resultats d'èxit assegurat.

ISBN: 84-611-1947-9
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn