Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

El tomàquet

6,95 € 

El tomàquet

Mariona Aguirre, creadora de l'obrador de pastisseria La Guinda, proposa 10 receptes fàcils i ràpides per redescobrir aquest producte —com la crema de tomàquet, el pastís de ricotta o els tomàquets confitats, que solucionen un sopar— i d'altres per acompanyar o complementar un àpat —com el chutney de tomàquets, els tomàquets secs o una nova versió de la salsa de tomàquet. Pròleg del professor Rafael Aracil.

ISBN: 84-611-1949-5
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn