Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

L

6,95 € 

L'ou

Ramon Freixa, del restaurant El Racó d'en Freixa de Barcelona, ve d'una família amb tradició en el món de la restauració. A través de viatges i estades a l'estranger, ha anat ampliant la seva visió de la cuina i del tractament dels ingredients. En aquest llibre, proposa 10 maneres absolutament originals de preparar l'ou, algunes de tan sorprenents com la sopa d'arròs i fideus amb rovell farcit de tòfona i d'altres tan a l'abast com l'ou d'oca amb ceps al forn i bledes.

ISBN: 978-84-611-1948-6
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn