Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

L

6,95 € 

L'albergínia

Deu receptes fàcils per cuinar l'albergínia explicades per Núria Bàguena, escriptora, professora d'alimentació i comissària de diverses exposicions sobre cuina. Amanida, al forn per menjar-la calenta o en forma de púding per quan fa calor i vénen de gust els plats freds, entre diverses possibilitats d'assaborir aquesta verdura típica del nostre país, però també de moltes altres cultures, com s'explica al pròleg. Idees pràctiques per solucionar primers i segons plats, sense embolics ni pressupostos elevats.

ISBN: 978-84-935921-2-7
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn