Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Les coques

6,95 € 

Les coques

Ignasi Camps, membre d'Osona Cuina amb "altres amics cuiners osonencs", és un cuiner per vocació i per convicció, que disfruta amb el que fa i transmet aquest entusiasme. Des del restaurant Ca l'Ignasi de Cantonigròs, ens proposa 10 receptes per elaborar les coques, un element de gran tradició i recorregut al llarg de la història, que des de fa 18 anys prepara al seu establiment i defineix la seva cuina. Coques que tots podem fer a casa amb una bona base i els ingredients que més ens agradin.

ISBN: 978-84-92607-07-5
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn