Aquest lloc web fa servir 'cookies'. Si hi continueu navegant considerarem que n'esteu acceptant l'ús. Més informació   OK

Cuina

Productes de Mercat és una col·lecció de llibres monogràfics sobre ingredients de tota la vida o de nova incorporació, però habituals avui a la nostra cuina. El producte que titula el llibre és el protagonista de les deu receptes que proposen reconeguts cuiners i cuineres professionals –Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Pere Arpa o Carles Gaig– i d'altres de casolans però, en definitiva, experts. Les receptes que ofereixen són pràctiques i factibles, tradicionals o creatives.

Provença, 183, 5è 4a - 08036-Barcelona
info@sdedicions.com
tel. + fax: 93 451 45 57
Disseny web: Renart Edicions
Política de privacitat

Les móres

6,95 € 

Les móres

Des de la seva empresa de conserves artesanes El Tupí de la Cerdanya, la Caterina Solé ens proposa 10 receptes per cuinar les móres, un fruit que tots coneixem, que recollim en les nostres excursions per la muntanya i que, malgrat la seva senzillesa, té unes excel·lents propietats gustatives, nutritives i culinàries. A l'obrador de la Caterina Solé, s'hi fan tota mena de salses, confitures, olis, vinagres aromatitzats, i s'hi preparen herbes i bolets per cuinar. És fundadora, juntament amb el seu marit, de l'Associació d'Artesans Alimentaris del Pirineu.

ISBN: 978-84-92607-08-2
20 pàgs. 15 x 20 cm Relligat amb grapes

Premsa / Prensa >>

<< retorn